• A nyíregyházi emberek érdekében! – Van esély a változásra! Felszólítom a többi ellenzéki polgármester-jelöltet, hogy lépjenek vissza a javamra!

  Tisztelt Polgármester-jelölttársaim!

  Szeretett városunkban, Nyíregyházán, mindannyian azért méretettjük meg magunkat, hogy felhatalmazást, megelőlegezett bizalmat kérjünk a város vezetésére a nyíregyházi emberektől. Én, mint Nyíregyháza szülötte, és mint tőzs gyökeres nyíregyházi, erős elhívatottságot és erőt érzek magamban ahhoz, hogy közös városunkat polgármesterként kelet Svájcává tegyem.

  Monok polgármestereként megtanultam, hogyan működik az önkormányzat, hogy kell felelősen gazdálkodni, de ami a legfontosabb megtanultam, hogyan kell az emberek minden napját jobbá tenni, az egyénekből közösséget építeni.

  Monok polgármestereként értékes politikai, gazdasági kapcsolatokra és ismeretekre tettem szert. Tudom, hogy jó gondolatokkal hogyan lehet pályázati forrásokat szerezni, fejleszteni. Monok polgármestereként számos olyan intézkedést vezettem be, melyektől hangos volt a belpolitika és a média, de azóta -példámat követve- országosan valósították meg ötleteimet, gondolataimat.

  Az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalatomat a nyíregyházi emberek szolgálatába szeretném állítani, ezért indultam el a választáson. Nekünk, polgármester-jelölteknek, nagy a felelősségünk, nem hibázhatunk! Nyíregyháza jövője forog kockán!

  A választási matematika kérlelhetetlen szigorú szabálya miatt minél több jelölt indul a hivatalban lévő polgármesterrel szemben, annál biztosabb, hogy a polgármester a székében marad. A mi esetünkben heten indulunk Nyíregyházán a jelenlegi polgármesterrel szemben, és ha ez így marad, biztos ő nyeri meg a választást, mert aki rá akar szavazni az úgy is mind rá fog, akik viszont nem őt szeretnék következő polgármesternek azok a hét jelöltre fognak szavazni kisebb-nagyobb arányban, így a szavazatok megoszlanak, elveszlenek és közölünk senki nem lesz polgármester. A változást kívánó szavazók veszíteni fognak, várhatnak öt évet a következő lehetőségig.

  Én felkészültem, hogy az elkövetkező 5 évben Nyíregyháza polgármestere legyek, és mivel a jelölttársaim közül nekem van egyedül polgármesteri gyakorlatom, tudásom, tapasztalatom, az én programom tartalmaz egyedül ingyenes juttatásokat a nyíregyházi emberek számára, a kihívók közül én voltam egyedül polgármester, ezért tisztelettel arra kérem polgármesterjelölt társaimat, hogy javamra lépjenek vissza. Én pedig képviselni fogom programjukat és választóik érdekeit.

  Ez az egyetlen esély a változtatásra ezért minden polgármesterjelöltnek fel kell adni önös érdekeit, személyes ambícióit a változást akaró nyíregyházi emberek érdekében, mert csak összefogva győzhetünk.

  Amennyiben ésszerű kérésem nem talál megértő fülekre a polgármesterjelölteknél és támogatóiknál, akkor biztosra vehető mindannyiunk választási veresége, kudarca, amiért minden polgármesterjelöltnek személyesen kell vállalnia a felelősséget és a következményeket, ez esetben senki ne feledje, hogy én még időben szóltam és jó, megvalósítható megoldást kínáltam egyedüliként a polgármesterjelölt társaim közül.

  Én sem a jobb oldalhoz és sem a baloldalhoz nem tartozom, ezért polgármesterként hitelesen egyformán tudom képviselni a jobb oldali, bal oldali és politikától tartózkodó embereket, tehát Nyíregyháza teljes lakosságát.

  Békét és kiegyensúlyozottságot hozok a város életébe. Én leszek a híd a most egymással békétlen, mély szétválasztó árkot ásó felek között. Mindenki fontos számomra.

  Én készen állok a feladatra, várom polgármesterjelölt társaim pozitív válaszát, teremtsünk jövőt közösen most!

  Javaslatomat sajtóközleményformájában hozom nyilvánosságra, azért mert hitem szerint nem szabad a választók háta mögött titokban alkudozni egy zárt szobában egyeztetni, tárgyalni az őket érintő közéleti politikai történésekről. A nyíregyházi embereknek jár, hogy nyíltan, előttük őket a dolgokba bevonva titkolózás nélkül beszéljünk a város ügyeiről és a választás dolgairól.

                                                                                                     Szepessy Zsolt

                                                                                                Polgármesterjelölt

  Nyíregyháza, 2014.09.30.

Leave a reply.